Wij gaan samen verder!

Hiep hiep hoera! Shop Hi-di-hi, Noi-Noi en EEEZI op één plek! Januari is over het algemeen het moment om een nieuwe start te maken. En dat dachten wij ook. Voor uw gemak hebben we besloten om al onze producten op dezelfde website aan te bieden.

Combineer een Hi-di-hi portemonnee met een EEEZI tas en voeg een Noi-Noi sleutelhanger toe. Vind je de tas beter met een Noi-Noi portemonnee? Geen probleem: mix & match naar hartenlust, zonder gedoe met dubbele verzendkosten.

Laten we eerlijk zijn, het beheren van drie verschillende websites is ook veel werk. Door websites te combineren, heb je meer tijd om nieuwe collecties te ontwerpen, hoera!

Zorg ervoor dat je ons volgt op sociale media om op de hoogte te blijven van kortingscodes, giveaways en speciale evenementen.

Wat is er nieuw?

Als je voor de nieuwe website een Noi-Noi-, Hi-di-hi- of EEEZI-account had, kun je die blijven gebruiken! Alle accounts zijn overgezet naar de nieuwe website. Had je een account op twee van onze websites? Toen werd er maar één gered. Klik eenvoudig op 'Ik ben mijn wachtwoord vergeten' als u een nieuw wachtwoord wilt aanmaken. E-mail ons op info@hi-di-hi.nl om uw inlogcodes op te vragen als u ook uw gebruikersnaam bent vergeten. Of maak eenvoudig een nieuw account aan via 'mijn account' als je er nog geen hebt.

Nog meer nieuws: de website is nu in meerdere talen te bekijken! Selecteer eenvoudig de gewenste taal in de rechterbovenhoek door op de vlag te klikken.

We werken ook onze winkelzoeker bij met onze huidige verkopers. Dit kost wat meer tijd en moeite, maar wordt binnenkort verwacht. Gebruik de winkelzoeker om een winkel bij jou in de buurt te vinden. Ideaal als een artikel is uitverkocht in onze winkel, of als je een artikel in het echt wilt zien.

And now it’s time to explore! Enjoy the new website 🙂

Vriendelijke groeten,
Team Hi-di-hi

nl_NLNL
X