ons verhaal

Hi-di-hi is een duurzaam en kleurrijk tassenmerk.
Het werd opgericht door de Nederlandse ontwerper Sylvia Krens in 2006, nadat haar 5-jarige haar vroeg om een rugzak voor hem te maken met een capuchon eraan, zodat hij een superheld kon zijn. Deze tas fleurde meteen het straatbeeld op! Na een paar exemplaren voor vrienden had de 'tassenkoorts' toegeslagen en was een merk geboren.

 

Voor Sylvia moeten zowel ontwerp als productie uit het hart komen. Dit betekent dat de productie vanaf dag 1 eerlijk is geweest. Van ontwerpstudio tot fabriek tot rechtstreekse verkoop aan u, wij beheersen het hele proces, zonder tussenpersoon. Dit is erg belangrijk omdat Hi-di-hi zich volledig inzet om eerlijke producten te leveren voor eerlijke prijzen. We zorgen ervoor dat onze medewerkers geschoold zijn en naar westerse maatstaven werken: een 40-urige werkweek voor een eerlijk salaris in een veilige omgeving en met een ziektekostenverzekering. Maar… hoezeer we ook denken te kunnen bijdragen aan betere omstandigheden aan de andere kant van de wereld, dat kan niet zonder de vooruitstrevende ideeën en liefdevolle zorg van de managers zelf. “In onze fabriek werkt of gaat niemand met een lege maag naar huis!”

We streven er ook naar om zo groen mogelijk te zijn. Al onze materialen (veganistisch en hardware) worden door onszelf geproduceerd, zodat we ervoor kunnen zorgen dat er geen verontreinigende stoffen of gifstoffen bij betrokken zijn. Zo worden er veel stoffen gebruikt om het productieproces te versnellen. En als natuurminnende mensen, we hebben geen haast ;-). Omdat we geloven in duurzaamheid, produceren we onze tassen op bestelling, waardoor we ongewenste voorraden en grote hoeveelheden afval vermijden.

Tegenwoordig is Hi-di-hi uitgegroeid tot een middelgroot bedrijf met drie verschillende merken: Hi-di-hi, Noi-Noi en EEEZI, allemaal geproduceerd volgens dezelfde filosofie, maar verschillend in stijl, om ervoor te zorgen dat iedereen kan genieten van onze duurzame tassen. Hi-di-hi is kleurrijk, multifunctioneel en vol verrassingen. Noi-Noi is folky en trendy voor een geweldige prijs. EEEZI is ons klassieke merk met eigenzinnige evergreens. Alle merken worden over de hele wereld verkocht, voornamelijk door kleine winkels die niet bang zijn om iets anders aan te bieden dan een 'bruine zak'.

En ze zijn anders! We horen graag de geweldige reacties van onze klanten. De meesten zijn heel blij dat ze iets hebben gevonden dat prachtig handgemaakt is, maar anders dan de norm. Blije medewerkers en blije klanten. Beide even belangrijk want zo steunen we elkaar. En dat is een goed gevoel, toch?

nl_NLNL
X